Välkommen till Payzmart

Ställer er klinik i dagsläget ut fakturor utan kreditkontroll och med krånglig administration... eller har ni kanske slutat använda fakturor helt för att slippa alla problem?

I så fall är det läge att ta kontakt med Payzmart!

Med oss slipper ni all administration och krångel kring fakturorna. Allt ni behöver göra är att behandla patienten, skicka iväg fakturan och få betalt dagen efter. Fakturan kostar inte patienten något och ni kan fakturera patientavgifter upp till 60,000 kr. Vill patienten dela upp sin betalning så kan de enkelt själva välja en delbetalning på upp till 24 månader.

Genom att välja Payzmart så får din klinik ett bättre kassaflöde, lägre risk, smidigare administration och framförallt, en bättre upplevelse för patienten när det kommer till att betala behandlingen!

Det bästa av allt, vi sköter all installation, utbildning av personal och ni kan vara igång redan inom 24 timmar!

Låter det intressant? 

Använd kontaktformuläret nedan eller mejla till foretagssupport@payzmart.se så hör vi av oss inom kort. 
Skulle ni ha några frågor så tveka inte att ringa, mejla eller chatta med oss. Klicka här för våra kontaktuppgifter.


Klinikens namn:
Epostadress:
Meddelande:
Undersökning
Planering
Faktura
Delbetalning
Smart och klart!

Hur funkar det?

Payzmart har utvecklats baserat på behoven inom just dentalbranschen. Vi har tagit fasta på de speciella förutsättningar som råder hos tandläkarna och noga studerat både brister och fördelar hos befintliga lösningar. Allt detta tillsammans med branschledande teknik har lett fram till en lösning som vi anser tillhandahåller den bästa upplevelsen för både din klinik och dess patienter.

Det bästa av allt är att vi fungerar med alla journalsystem och tjänsten innebär en kostnadsbesparing gentemot alla idag existerande lösningar. Dessutom kan ni fortsätta att använda era befintliga referensnummer från journalsystemet.

Detta är möjligt genom att vi har uppnått en oerhört hög nivå av automatisering i administrationen vilket inte bara håller nere kostnaderna utan även gör systemet väldigt enkelt och smidigt att använda.

Vill ni och era patienter uppleva snabb, smidig och enkel betalning av behandlingar där tid och pengar kan läggas på annat än administration och höga avgifter?

Kontakt i så fall oss genom mejla oss på foretagssupport@payzmart.se så kontaktar vi er inom kort!


Bli en del av vår familj